';

Wat begint met een mooie deal, levert snel grote vragen op. Want hoe maak je van een sponsorship het succes dat je merk verdient? Hoe haal je het maximale uit je samenwerking met topsporters? En waar haal je de creativiteit vandaan die je investering in alle opzichten de moeite waard maakt?

Wij hebben antwoorden. 
Want we delen je passie voor sport, begrijpen je merk en voegen met onze brede en internationale ervaring veel toe:

Banner-USP-1
Banner-USP-2
Banner-USP-3

ON YOUR MARK

Sponsorship Strategie

Onze consultancy services geven richting als je overweegt om sport een plek te geven in de marketing mix van je organisatie. We denken mee over communicatiemogelijkheden in de voorbereidingsfase, ontwikkelen een propositie, maken content-gedreven plannen voor activatie en kunnen zelfs passende partners voor je merk vinden. Alles op basis van relevantie.
Ook atleten, clubs en bonden zijn bij ons van harte welkom voor een goed gesprek over het optimaal benutten van commerciële rechten.

Wij verbinden.

GET SET

Sponsorship Activatie

Als het sponsorship een feit is, maken wij de verbinding tussen sport, merk en doelgroep met een kant en klaar activatieplan. We zetten onze creativiteit, ervaring en ons netwerk in om zoveel mogelijk natuurlijk bereik tot stand te brengen: met activaties waar mensen over praten en bij willen zijn. Dat gaat natuurlijk verder dan de boarding langs de lijn. Want fans en toeschouwers écht raken? Dat vraagt om storytelling in de breedste zin van het woord, op de momenten die er toe doen. Dus kijken we verder dan alleen de logische hoogtepunten op de kalender. Zo weten de beste merken het hele jaar door mensen aan zich te binden.

Wij ontwikkelen.

GO

Content Productie en Distributie

Sport is een geweldig onderwerp voor goede verhalen. De beste zitten op de sweet spot: daar waar merk, doelgroep en sponsorship samenvallen. Wij weten die plek te vinden en werken samen met getalenteerde makers uit de journalistiek, fotografie, tv en literatuur om het verhaal tot leven te brengen. Vervolgens brengen we de content waar die moet zijn en wordt gewaardeerd. Want natuurlijk verzorgen we de uitgekiende distributie via owned, paid én earned kanalen. Een verhaal is tenslotte pas af als het ook gehoord wordt.

Wij maken het waar.

KEEP WINNING

Athlete Influencer Program

Topsporters hebben alles in huis om ook top-influencers te zijn. Dus helpen we sporters graag om hun commerciële mogelijkheden maximaal te benutten. Met een interessant profiel, een slimme contentstrategie en ondersteuning bij social media posts neemt het bereik en de zichtbaarheid toe. En dat leidt weer tot waardevolle relaties met fans en commerciële partners. Om met de grote Cruyff te spreken: “Soms moet er iets gebeuren voor er iets gebeurt.”

Wij binden fans.

Cases

Logo_freo

Een uitgekiend stappenplan dat ervoor zorgde dat de fan-schare een meer dan positief beeld van de sponsor kregen. Een samenwerking tussen Havas-Boondoggle, PSV en Freo.

Logo_phc

Wij maakten voor PHC, sponsor van zowel De Graafschap als PSV, een leuke ad-hoc campagne rondom het weggeven van nieuwe iPhones aan de selectie van de Graafschap. Resultaat: PSV kampioen, veel rumoer en free publicity voor PHC.  Zie hieronder voor de mooie resultaten…

Logo_philips

Hoe een verschuiving in merkwaarden nóg relevantere verhalen opleverde, en een langdurige relatie wist te verstevigen.

Scores PHC Case

21
Iphones 7
weggegeven
43646
Twitter
weergaven
13638
Facebook
interacties
3
TV Shows
discussies

Wie zijn wij?

Super Sunday is een sterk team vol met sponsoring, marketing, communicatie en digitale expertise. Naast een uitgesproken passie voor sport en storytelling is de missie van het team om te laten zien dat er zoveel méér kan dan een naam op een shirt of boarding in een stadion. Benieuwd naar onze ideeën?

team image
Patrick Overwijk
06 - 30 00 47 20
Patrick is een expert in merkactivatie en sponsorship strategie. Bij Philips was hij als Global Sponsorship Manager verantwoordelijk voor de wereldwijde activatie van het sponsorship van het Williams F1 team.
team image
Eric Nooijen
06 - 11 728 728
Eric weet alles over sponsoring, activatie, commercie en relatiebeheer. Hij sluit sponsordeals voor zowel merken als clubs, bonden en atleten. Voor dit avontuur was hij acht jaar lang Sponsor Manager bij PSV.
team image
Pijke Oostra
06 - 10 34 44 00
Pijke is sterk in het scherp maken van proposities, contentstrategie, creatieve concepten, mediapartnerships en digitale activatie. Hij heeft zowel bij grote internationale merken als bureaus gewerkt.
Klaar voor een goed gesprek?

Patrick Overwijk: +31 6 30 00 47 20
Eric Nooijen: +31 6 11 728 728
Pijke Oostra: +31 6 10 34 44 00

info@supersundaysportmarketing.nl

Super Sunday Sportmarketing
Postjesweg 1 (Het Sieraad)
1057 DT Amsterdam